ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η χρήση του συστήματος είναι πολύ απλή. Για την παραλαβή και την επιστροφή του ποδηλάτου απαιτούνται 3 βήματα :

Βήμα 1 
- Πηγαίνεις σε οποιονδήποτε σταθμό ενοικίασης και κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας EasyBike (συνδρομητές)  ή εφόσον δεν διαθέτεις την κάρτα EasyBike, της πιστωτικής σου κάρτας, απελευθερώνεις ένα ποδήλατο και ξεκινάς την διαδρομή σου.


Βήμα 2 
- Χρησιμοποιείς το ποδήλατο για όσο χρόνο σου είναι απαραίτητο, κάνοντας χρήση  και της ειδικής κλειδαριάς εφόσον απαιτείται για βραχυπρόθεσμη στάθμευση εκτός των σταθμών ενοικίασης.


Βήμα 3
 - Επιστρέφεις το ποδήλατο σε οποιονδήποτε σταθμό ενοικίασης. Απλά τοποθετείς το ποδήλατο σε οποιαδήποτε διαθέσιμη βάση στάθμευσης όπου και ασφαλίζει. Το ποδήλατο αναγνωρίζεται αυτόματα από το σύστημα και γίνεται και υπολογισμός του χρόνου ενοικίασης καθώς και της χρέωσης που αντιστοιχεί. Το ποσό που αντιστοιχεί στην μίσθωση σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο, αφαιρείται αυτόματα από το υπόλοιπο της ηλεκτρονικής κάρτας EasyBike ή της πιστωτικής σου κάρτας.

Κατά την επιστροφή του ποδηλάτου βεβαιώσου ότι το ποδήλατο έχει ασφαλίσει ορθά στην κλειδαριά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις προβλήματα κατά την παραλαβή ή επιστροφή του ποδηλάτου επικοινώνησε μαζί μας.